Voor de liefhebbers hebben wij ook een gellak die 100% VEGAN, ECO-VRIENDELIJK, CRUELTY FREE EN TPO VRIJ is.

 

Faby Lacquering gel is een nieuw Italiaans merk die zich heeft gericht op veiligheid en langdurige houdbaardheid. Deze Lacquering gel blijft 14+ dagen zitten met een mooie hoogglans finish zonder afgesleten randjes, scheurtjes of krassen. Deze dunne flexibele lak wordt aangebracht net als een gewone nagellak en geeft bescherming zonder enige beschadiging aan de natuurlijke nagels. Faby Lacquering gel is 100% Vegan en niet schadelijk voor de gezondheid en dus ook voor zwangere vrouwen veilig in gebruik. De gel is makkelijk en pijnloos te verwijderen. Laat dit altijd door een professional doen, tenzij u voor langere termijn verhindert bent en het zelf wilt verwijderen kunt u bij ons terecht voor een pakket die u kunt aanschaffen om het zelf te verwijderen. Wij zullen u daarin ook adviseren hoe u dat het beste kan doen. Faby Lacquering gel kan ook op acryl of gel nagels aangebracht worden.

 

 

Om zo lang mogelijk te genieten van uw glanzende nagels zijn er enkele dingen die u het best in acht neemt.

Wij raden u aan:

 

- uw nagelriemen dagelijks te voeden met nagelriemolie en geen velletjes aan de nagelriemen los te trekken.

- uit te kijken met agressieve schoonmaakmiddelen.

- niet te prutsen aan de randjes van uw Lacquering gel en deze zeker niet van uw nagels los te trekken. U kan hier uw   natuurlijke nagel mee beschadigen! 

- uw nagels niet te vijlen of te knippen, de verzegeling van de puntjes van uw nagels is erg belangrijk voor de goede houdbaarheid van uw Lacquering gel.

- steeds handschoenen aan te doen bij het eigenhandig kleuren van uw haar.

- indien u over uw Lacquering gel lakt of deze bijwerkt met nagellak, deze te verwijderen met een acetonvrije remover.

- uw nagels niet als gereedschap te gebruiken (bv. openen van blikjes, verwijderen van nietjes...)

- contact met sterk gepigmenteerde sauzen en kruiden (vb. curry) te vermijden om verkleuring van lichte Lacquering gel kleuren te voorkomen.

- u tot ons te wenden indien u vragen heeft of problemen zou ondervinden met uw Lacquering gel. 

  

 

Ideaal voor iedereen die langdurig perfecte en verzorgde nagels wilt. Bent u nieuwsgierig geworden, maak dan snel een afspraak en wij zullen u laten zien wat het gemak is van Faby Lacquering gel.